Thursday, April 8, 2010

Berusaha la kita.. chaiyukk!!!


Hidup ini adalah untuk berusaha dan beramal..

bukan untuk mempersoalkan takdir..

Jangan ditanya,
“kenapa perlu mencari si dia sedangkan si dia telah pun ditentukan”

sebaliknya tanyalah diri sendiri
“apakah usaha yang telah dicurahkan di dalam perjalanan mencari si dia.”

___________________________________

jadiknya aku bertanye pada diri sendiri..

dan jawapannye adalah...

ermmm..

ntah la..

x tau la..

x pasti...

x de kot...

asik berdoa je kot..

wkakka..

so, dari sekarang aku kene berusaha TACKLE LELAKI..
tapi camne nak tackle??
aku kan pemalu..
Tolonggggg!!!!

5 comments:

shiela said...

ok fine..aku tegelak baca entry ni..hehe..

♥ LeeN ♥ said...

r u serious? :D

Misz YaTie said...

hahha.. x tau la.. x kot.. aku x geti nak tackle2 org ni..wkkakka

shiela said...

yati..aku nye lg best...ari tu aku ckp kat mak aku, suh mak je la cari kan..tp mak aku kate..xmo la..suh cari sendiri..dan aku mls nak cari dah..huahaha..another way nak suh org2 diam pasal hal ni..puas ati aku..heh heh

Misz YaTie said...

aku pun ckp kat mak aku camtu gak.. diorg x moh gak.. last2 aku ckp, kalau ade jodoh ade la.. kalau xde, aku jage mak je la...