Monday, April 5, 2010

weekend with shila at melaka

Salam..

hari sabtu yg lepas kawan aku sorang ni--> shila datang melaka.. saje nk menyebok kat sini.. aku terpakse la layan dia.. nasib baik la ko kawan baik aku.. kalau x mampos aku x layan.. hahha... tp atleast ade gak aku kawan diujung minggu.. kalau x kompem aku kebosanan tahap gaban punye.

1st tempat yg kitorg pegi mesti la Jonker Walk.. sbb malam minggu ade pasar yg best kat situ.. mase jln2 kat situ, aku dh terbekenan 1 baju.. lawa sgt.. tp hargenye ommangaih.. mahal sgt!!! x berbaloi rasenye kalau nk beli.. baik aku beli bende lain.. ade gak pekdah..

next station kitorg jln kaki dr jonker walk ke dataran sungai melaka.. saje je mengexcercisekan diri sambil membakar kalori dan lemak yg ade di badan shila.. shila saje yg ade lemak.. aku x de.. wkakkak...

lps jalan kat tepi sungai kitorang lepak kat mahkota parade.. sesi menyumbangkan suara... lets KAROKS!!! konon2nye amik 1 jam je.. skali tu sedap lak si shila ni layan.. terus tambah lg 1 jam.. semata2 utk shila nyanyi n layan perasaan... hahha..

the next day kitorang pegi panjat bkt st.paul.. shila yg beria2 nk panjat.. tgk aksi kat atas tu.. mmg dia gile excited nk panjat.. wkakkaka..

finally, sampai gak kat puncak bkt st. paul.. dah lame betol aku x jejak kat atas ni.. last aku dtg sini mase umo aku 13 thn kot... skrg dah umo 28 thn.. 15 thn gak la aku x panjat bkt st.paul ni..

ni view kat gereja st.paul.. unik sgt..

lps tu kitorg pergi kat bangunan stadhuys.. berposing paling byk kat celah lobang tu..


ni pulak posing kat tingkap umah org.. hehhe.. bukan umah org.. kat depan bangunan merah.. x tau la ape name tempat ni..

lps shila posing2 sakan, mesti dia nk tgk hasilnye.. kecian kat mr. shooter ni.. ikot je telatah kawan saye yang sorang ni.. ape2 pun, thanks tu mr.SB.. kitorg suke sgt semua pic yg mr.SB tangkap.. lain kali boleh shoot lg kan.. hehhe..

2 comments:

shiela said...

pandai ko ek..semua aku je..padahal ko pn sama..haha..aku tak nak tau panjat bukit besejarah tu ;p

Misz YaTie said...

betol ape.. ko yg semangat semua aktiviti tu.. aku ikotkan aje.. hahha