Monday, May 24, 2010

NETBALL?? BENCIKKK!!!

Almost 2 years aku x main.. last main kat iwk dulu.. wakil iwk srbn ke sukan iwk zon selatan.. main mase tu sebab terpakse.. dh x org lain lg boleh main.. terpakse la aku join walaupun mase tu aku dh wakilkan badminton & bowling.. aku main ala kadar je netball tu.. semate2 cukupkan syarat.. heheh..

skrg ni pulak nk main utk jkr melaka utk sukan 1 Malaysia kat n9 bulan 7 ni.. OMG!! Petang tdk dh start training.. sungguh x boleh blah.. stamina aku mcm hampeh.. penat gile.. tambah lg kulit aku makin rentung sbb main kat outdoor..

Position aku as CENTER.. aku x SUKE jdk CENTER!!! mmg sgt memenatkan.. 1 court kene berlari sambil melompat menangkap bola.. main ni pun sbb terpakse gak.. syarat game ni nak sorang grade J41 yg main dlm court.. so skrg ni ade 2 org je wakil grade J41.. kalau boleh aku nk jdk reserve je.. relax sikit.. baju, kasut semua pun dpt gak.. heheh.. ok la.. aku dh penat gile.. badan pun sakit2 ni.. mau titon.. bye2..

2 comments:

shiela said...

haha...aku sokong ko..chaiyuk2..nnt kite g treatment muka sama2 eh..kasi putih balik..hehe

Misz YaTie said...

huhu.. kulit aku ni dh la sensitip.. cepat nau nk gelap.. skrg ni pun baru training 1 ari dh rentung.. ermm.. aku nk p mandi air susu la nanti.. kasik putih..