Tuesday, May 11, 2010

Transformasi..

salam..

Skrg ni aku rase hidup aku lebih baik dari yg sebelum ni.. lebih terisi and more happy.. Skrg ni aku mmg tgh byk keje.. Tp aku rase ok je walaupun kene bersabar sgt2 dgn perangai pegawai atasan yg agak hampeh tu.. tp sometimes bagus gak dpt boss camni.. aku lebih independent dgn keje aku skrg.. everything buat sendiri.. sampai keputusan pun belasah sesedap ati aku je..

balik umah je pun happy... cukup time balik umah.. tgk tv sambil borak2 dgn family.. mak pun dh semakin memahami anak dia yg sorang ni.. x penah halang dgn ape yg aku nk buat.. x penah paksa aku utk cari pasangan hidup.. walaupun aku tau mak slalu berdoa yg terbaik utk aku dan slalu m'inginkan aku berkahwin.. sabar ye mak.. insyaallah kalau ditentukan Allah, berkawin jugak anak mu ini nanti.. syg sgt kat mak.. ari2 pun ari ibu buat aku..

ade sesuatu perubahan dan tranformasi dlm hidup aku skrg ni.. aku dah 100% lupekan kesedihan aku.. lupekan si 'hamba Allah' yg penah buat aku jatuh terduduk.. aku rase free sgt2 bile aku dh boleh buang semua perasaan sedih tu jauh2.. alhamdulillah.. Thanks to Allah.. aku nak mulakan idup yg lebih membahagiakan bersama dgn org yang tersayang..

3 comments:

shiela said...

aku nak dgr cite lain weh..hehe..xde lagi ke

Misz YaTie said...

cerite lain? biarlah rahsia.. hahah..

Kamarul said...

Ape yg rahsia tu....? Cite sket...