Monday, June 14, 2010

Ape yg Aku Rase..

Selamat Pengantin Baru buat Mohd Zairee Bin Mohamad Darus..


Aku pun x tau ape perasaan aku skrg ni..
aku cume rase tertekan bile org sekeliling sibuk bertanye..
my brother pun tanye jugak..
soalan yg same yg diajukan oleh member2 rapat..

"z kawin weekend ni.. kau tau x? dia ade jempot x?"

dari aku x tau terus aku tau dia nak kawin..
and of cos la dia x kan jemput aku..
kalau dia jemput pun aku x akan pegi..
and memang aku xdpt pegi sbb aku kat johor mase tu..

mule2 tu mmg rase sedih..
tipu la kalau aku cakap aku x sedih..
org yg penah kite sayang akan jdk milik org..

tp bile aku bermuhasabah diri..
aku rase lege..
aku bukan milik dia..
dan dia bukan milik aku..
aku rase lebih tenang bile x bersamenye..

Hidup aku rase bahagia skrg..
sangat2 bahagia..
rase mcm nk nyanyi lagu melly goeslow..
ku bahagia..

tatatititutu...

4 comments:

shiela said...

haha..gud2..aku doakan ko sentiasa happy..ko pn doakan aku sekali tau..ngee..

ELLY said...

shiela patut jadikan yatie idola...hehe....

Misz YaTie said...

shiela: aku pun nk ko happy slalu.. dugaan tu pasti ade.. tp jgn membodohkan diri sendiri sudah la.. nanti kite yg merane..

elly: shila tu x perlukan idola.. dia tu boleh buuat sebenarnye.. cume dia x kuat je.. soh dia b'kawan ramai2.. baru dia bukak mate n minda dia tu.. hehhe.. soh mak buat solat hajat dia ade kawan lain.. mcm mak buat mase nk masuk uniten dulu... hahha..

♥ LeeN ♥ said...

shiela. mintak mahap. aku sama sekali setuju dengan yati ok. been there done that tau.