Friday, December 11, 2009

x cukup tido la..

Salam.

Lame betol aku x update blog ni.. singgah pun x.. hanye tgk FB je.. minggu ni mcm agak bz sikit.. sikit je la.. x byk pon.. tp problem tu yg buat aku rase mcm x senang duduk.. ari isnin sampai la rabu aku rase mcm penat sgt..

oh ye, FYI kakak ipar aku berpantang kat umah mak aku.. bilik aku dah aku pinjamkan pada baby baru.. terpakse la aku tido bilik blakang.. aku ni lak pantang bile tukar tmpt tdo.. kompem x leh tdo mampos.. aku rase la, setiap kali baby tu nk menyusu setiap kali tu la aku akan terjage.. setiap 2 jam mesti baby tu dah uwaakk!! bile dah terkejut, kompem mmg susah nk tido balik.. mmg tensen la.. jerawat pun dah singgah kat muke aku ni.. lagi la buat aku tensen..

3 comments:

LeeN said...

sian baby dapat moksu yang tak memahami. :D hahaha.

shiela said...

tu baru baby abg ko..cube bygkan kalo ko ade baby sendiri...huahaha...konpem tdo sejam je...

Misz YaTie said...

leen: aku la busu yg paling baik tau.. sgt memahami.. sgt berkorban.. hahha..

shila: aku rase kalau aku ade baby alamatnye aku x tido kot.. syg sgt n takut ade nyamuk gigit baby aku lak..