Monday, November 30, 2009

Double Celebration

Salam.

Hari ni 30 Nov 2009 adalah tarikh keramat and bahagia buat pasangan suami isteri kat bawah ni.

Abang and SIL saye tu.. Alhamdulillah, pagi tadi kakak ipar saye telah selamat melahirkan seorang baby girl yang pertama buat mereka setelah menunggu hampir 6 tahun.. dan hari ni jugak adalah bufday abg saye.. best kan.. hadiah yg paling bermakne utk abg saye ni..


Comel sangat baby girl ni.. tembam n puteh mcm anak cina.. mak saye ckp dulu mase saye baby mcm ni gak.. tembam n puteh mcm anak cina.. tapi bile dah besar, apsal boleh salin kulit lak ni.. dah golap.. hahaha.. skrg ni, saye ade 15 org anak sedara.. uik.. ramai tu.. abis la duit aku.. raye lain.. hari2 kene pow ngan anak buah sebelum pegi keje lain.. pegi kedai pun kompem2 kene pow.. botak kepale aku camni.. takpe.. insyaallah murah rezeki saye nanti..


Bawah ni lak pic anak sedara perempuan saye yg pertama.. tgk betapa gediknye niece aku yg sorang ni.. ikut perangai sape la tu.. mmg kaki posing minah ni.. Next year dah darjah 3. dah besar rupenye.. baju and selipar aku pun dia dah boleh sosah.. Ni pun lagi sorang mcm anak cina.. niece saye boleh dikatakan hampir separuh rupe anak cine.. tp mate diorg x la sepet mcm cina okcha tu.. mata layu.. for ur information arwah datuk saye ni cina.. so mmg x kan lari la ala-ala cina tu kan..

4 comments:

AisYah said...

waaa..dah 15 anak buah dah.. tak sedar dah ramai..hihiihi meriah.syok.

Misz YaTie said...

tu la.. aku siap kene kire tu.. dah lupe brp org.. family aku semakin berkembang.. memang meriah.. kalau kenduri x yah panggil org lain lg.. family aku je penuh satu umah..

olin said...

apa tunggu lagi.. tak nk menyumbang ahli kluarga ke?

shiela said...

yati akan turut menyumbang thn depan..hehe