Friday, March 26, 2010

Kejakonan Bermain Paintball

semalam for the 1st time dlm idup aku main paintball.. sungguh la ketinggalan zaman cik noryati kite ni.. umor dh nk masuk 28 thn baru nk merase main game cam gini..

bukannye aku x b'minat nk mencoba.. tp game tu mahal sgt.. keje stakat tea lady kat opis mane la mampu nk main game org kaye cam gini..
nasib baik la game ni ditaja sepenuhnye oleh supplier.. so merase la jugak aku pegang marker, memakai helmet separuh dan cengkerang turtle tu..

aku main kat eagle ranch resort port dickson.. tempat tu best gak la.. ala2 red indian gitu.. and also byk games.. ade memanah, go kart, flying fox, canoe and horse riding pun ade kot.. so, alang2 org dh blanje aku demand la nk main yg paling mahal.. memanah tu kat mlk pun boleh main.. sorang2 pun boleh layan.. lain la paintball, mesti ade team.. ade strategy nk kalahkan musuh..

ni team aku yg t'diri dr jkr n.9, johor dan aku wakil melaka.. team aku ni dh la x cukup org tp x pe.. kitorg tetap power.. dpt naib johan dari 8 team.. kire ok la tu.. dpt la present yg x brp nk best tu..

pic kat atas tu cantek kan? tu bilik menginap.. creative sungguh.. ade macam2 jenis bilik yg sgt menarik.. harge pun x la mahal sgt.. starting dr rm130 kot.. so kepade b'minat leh la booking kat resort ni.. lps tu jgn lupe ajak aku skali.. hehhe.

2 comments:

shiela said...

mcm nak bg hint tuk kite g sini je..hehe

Misz YaTie said...

kalau time matta fair lagi murah tau.. rm80 je per nite..