Tuesday, May 3, 2011

CUTI YG BEEZEE...

bismillah...

mood aku skrg ni adalah

SANGAT PENAT

+

SANGAT MALAS

weekend plus public holiday yg super bz..

hari sabtu kitorg pindah umah..



hari ahad lak, pagi pegi umah kawin dekat Batu Kikir jombatan bosi
ptg g shopping barang2 umah sikit...
malam lak pegi join BBQ +go kart kat extreme park kat PD..

hari senin lak, pegi membeli brg2 lagi..
ade je yg x cukup...

kesimpulananye..
badan ni terase sakit2 & lemah2 longlai..
Nk suruh izad picitkan, kecian lak kat dia..
dia pun penat jugak..
last2 aku tdo je la..
tdo awal lak tu..
lupe lak yg aku ade somiii..
:)

4 comments:

AisYah said...

pindah rumah mmg penat. in fact takkan habis sbb tu nak maintain rumah. adoiyaii..

YaTie IzaTie said...

brg x de gak byk tp penat jugak.. skrg ni aku menyewa je lg.. so x yah nk brp nak maintain umah tu.. tunggu dh duduk umah sendiri baru la nk cecantekkan umah.. :D

LeeN said...

ehhh salah tu yatie. kalo dok menyewa pun kena cantik gak. hewhewhew. tp mmg pnat pindah rumah. aku dah 2 kali merasa. time ada anak, lagi stress. haha.

btw, jematan bosi apo. lamo dah takdo jematan bosi tu ha. hihihi

YaTie IzaTie said...

jematan bosi tu sesaje je tambah mcm dlm lagu tu.. heheh.. umah sewa ni still ok lg.. sblm ni anak dara dok situ sorang2.. dia pindah kol 4.00ptg aku masuk umah tu kol 4.15ptg.. hahha.. terus cuci dan mop bagai.. pastu terus masuk barang.. mak aku pun x tau yg aku dh pegi pindah brg.. heheh..