Sunday, January 3, 2010

Muzahar's Wedding

Salam

ari ni aku pegi seremban.. member aku kawin.. muzahar name budak ni.. aku lupe lak nk amik gambar dgn dia la buat kenangan.. cehh..

muzahar ni aku kenal x lame pun.. sempatla aku keje dgn dia 3 bulan sblm aku berhenti iwk.. 1st time dia masuk keje, aku tgk mamat ni punye la skema.. siap ber'tie' bagai ok.. pastu suke pakai baju 10 batu dah boleh nmpk.. punye la terang benderang kalah bulan mengambang..

tp aku still ingat la mcm mane dia nk menuntut ilmu dgn aku.. rajin betol dia menanye aku sampai aku x leh concerntrate nk buat keje.. asik diganggu dgn mamat skema ni.. ayat faveret dia "yati,yati nk tanye skit ...." dah la dok belakang aku je.. kadang2 aku buat2 x dgr je.. hahhaa.. jahat aku ni... sampai la satu ari tu, dia dtg kat meja aku pastu MELUTUT!!! bukan nk melamar, tp nk bertanye je.. aku terkejut beruk.. slamber je aku sound dia.. "kalau ye pun nk bertanye, boleh x ko jgn nk melutut dgn aku ni.. lagi satu tolong jgn bahase 'awak' 'saye' dgn aku, boleh??" gile kasar aku dgn dia.. hahhah.. aku x reti la nk panggil awak saya ni.. bg aku, hanye org 'TERTENTU' je aku leh berbahasa ganti diri mcm tu.. tp lepas kejadian tu, aku pulak yg kene buli dgn dia.. slamber kodok je dia panggil aku tanpe dia dtg kat aku.. aku lak tertoleh2 nk ckp dgn dia.. cehh.. hampeh betol si muzahar ni...

tp lepas tu.. aku dah boleh kamceng dgn mamat ni.. kalau dia nk emo2 mesti call aku.. hahha.. lepas ni aku rase dia dah x call aku lg kot.. dah ade wife maa... x pasal2 perang dunia lak nanti.. skrg ni x pe la sbb aku x de 'SESAPE'.. kalau dah ade nanti, aku kene jage ati dia maa... :-p

4 comments:

shiela said...

tetibe aku tegelak ngan cite ko ni..hehe

Misz YaTie said...

Apsal lak ko nk tergelak? conpius jap aku dgn ko ni..

NettoAsh said...

kenet..btol ke blom ada pengganti..??

Misz YaTie said...

belom lg la net.. biar la mase yg menentukan.. hehhe..