Thursday, February 11, 2010

i'm so sad

dear diary,

hari ni aku rase sedih sangat.. dah lame aku x rase sedih mcm ni.. sampai aku dah x tahan lg.. terlalu sakit.. kenape ye aku slalu di duga mcm tu? kadang2 aku rase hidup ni unfair.. kenape asik aku je? xde org lain ke? jahat sgt ke aku ni? atau penyabar sgt ke aku ni?


aku percaye Allah duga aku ade sebabnye.. tp nape slalu sgt bende yg same yang Allah turunkan utk aku? x layak ke aku utk bahagia? atau aku ni yg x layak utk membahagiakan org? ntah la..
aku text seorg kawan yg aku rase boleh kongsi kesedihan aku.. "awak.. saye sedih".. n suddenly dia call aku.. thanks awak sbb sejukkan ati saye.. sorry sbb ganggu & curik mase awak utk cool kan saye..
pade sesape yg telah menyakiti ati aku, aku ucapkan terima kasih dan kemaafan itu dh aku berikan..

3 comments:

shiela said...

ni nape lak ni..huhu..aku x sempat la nk ym2 ko ari ni..bzz gle..ni baru blk..isk2

Misz YaTie said...

aku feel so sad la rite now.. ntah la.. susah jugak jdk baik ni n lg susah kalau jdk jahat.. so, aku x tau nk jdk ape? ~sigh~

magsob said...

jangan sedeh2..