Wednesday, April 13, 2011

From Miss to Mrs..


Bismillah..

tahukah anda bahawasanye saye yang dahulunya dikenali sebagai CIK YATIE kini telah bertukar status menjadi PUAN YATIE?

iye.. saye kini berstatus PUAN YATIE.

rase pelik bile org panggil puan yatie..

rase mcm dah tua sgt..
oh no...
akak belum tua sgt ye..
x sesuwai..

so..
utk mengelakkan diri dari rase tua sgt, aku suruh budak2 ni panggil aku MEM YATIE..

tp bile panggil mem yatie rase mcm mrs detector lak kan..
walau hakikatnye aku bukan jenis yg camtu..

tp..
still ramai gak yg panggil aku cik yatie lg..
diorg ckp dah terbiase panggil..
susah nk tukar..

ade aku kesah?
aku x kesah pun..

suke ati diorg la nk panggil ape..
asalkan bukan dgn panggilan yg menSENTAPkan ati aku sudah la..

next entry, aku nk cerite bagaimana kesudahan zaman bujang ku..

jap.. jap..
tetibe mcm terpikir sesuatu..

kan best kalau jdk budak kecik mcm kat bawah ni..
main je yg diorg tau..

Oh my Allah..
she is so cute..
rase mcm nk gigit budak kecik ni la..

ok..
habis cerite utk entry kali ni..

babaiii...

2 comments:

AisYah said...

tu je? TU JE? kasi tepek lah gambar...

YaTie IzaTie said...

gambar byk kat fb la ash.. nanti aku kasi upload sekeping dua kat blog ni..