Friday, October 16, 2009

Ya Qhodial Hajat.

Salam.

Saya betol² teringin nak pegi bercuti.. Dah bosan asik kerje saja.. Lagipun sudah agak lama saya tidak bercuti. Adakalanya kite perlu lari sebentar dari bekerje, internet, facebook dan sebagainye.. Saye slalu dengar org bercerita tentang keindahan Pulau Sipadan.. Terdetik jugak perasaan nak menjejakkan kaki di sana.. Tapi entah bila la kan.. Sekarang ni pun dah hujung tahun.. Dah tibe musim tengkujuh.. Tak best la kalau pegi time hujan.. Nanti macam² aktiviti tak dapat nak buat..


Insyaallah kalau dimurahkan rezeki dan masih lg bernafas, akan saya jejakkan kaki ini di pulau tersebut.. tak kira la bile-bile dan dengan siapa.. if my future hubby nak ajak pegi honeymoon kat sane pun saya akan menjerit YEAAYY!! Saya harap akan terlaksanalah hajat saya itu.. Amin...


Canteknye...

2 comments:

shiela said...

kalo ko xde geng nakg situ..kite plan 2 org jela..tp kene bgtau awal2..tuk aku kompul duit..hehe

Misz YaTie said...

betol ke ni.. ko nk pegi skali.. best ni ade member nk join.. later2 aku bgtau k..