Friday, November 27, 2009

Agenda Di Malam Raya Haji

Salam.

Malam tadi after dinner at McD Mahkota Parade with my bro n sis-in-law, my bro ajak race krete.. bukan race krete betol ok, tp race kat game je.. mcm budak2 skola lak lepak atas tu.. tp fun gak.. mcm biase la saye mesti la kalahkan.. bukan ape.. saje je bg can abg saye menang.. malu la dia kalau dia kalah kat adik dia pastu perempuan lak tu.. hahhha.. ~ayat penipu dr si adik penipu~

Agenda seterusnya adalah bermain bowling.. abg saye yg lg 2 org dah sampai... kazen saye yg lg 4 org pun dah sampai.. total player ade 8 org.. semuanye lelaki except saye perempuan.. kitorg berentap ok.. sorang 3 game.. saye mcm biase mengepow abg2 saye... saye terlepas dr kene bayar.. hahha.. sukenye jadik adik perempuan ni.. td mkn mc d dah yg sorang tu blanje.. pastu yg lagi sorang blanje main bowling.. yg sorang lg blanje choc ferrero roche yg kotak besar tu.. hahhah.. untung jdk saye ni.. disayangi ramai..

ok, sambung crite bowling.. diorg baling bola punye la semangat.. berdentam berdentum.. gaye dah mcm pro.. bola sendiri laju je pegi.. bile turn saye lak, lemah lembut je saye jalan n baling.. tapi tu x penting.. yg penting brp pin yg jatuh.. hhahahha.. saye iaitu seorang adik pompuan telah mengalahkan 6 pihak lawan yang lain.. see the leg la ye my bro n my kazen.. huhuhu.. Padan muke korang.. korang ingat aku x geti main ke.. nasib baik aku x join main duit ngan korang.. kalau x duit aku pun melayang gak sebab kalah.. hahha..

4 comments:

shiela said...

ko menang sbb ko dah selalu main kot..hehe

Misz YaTie said...

mane pulak aku slalu main.. bola boling pun aku x de.. skali skala je aku g main. tu pun kalau abg aku ajak.

faizulizwan said...

ala xaci la klu baling bola pelan2

Misz YaTie said...

aci kat india.. hahha.. saye mane kuat nk baling bola tu laju2.. kang patah lak tangan saye.. dah kurang wang hantaran..