Friday, November 20, 2009

Kene Serang Lagi

Salam

Masuk hari ni dah 2 ari saye x sihat.. demam and selesema.. kalau time malam², terase mcm Tahun ni je boleh dikatekan selang 2 bulan saye mesti diserang penyakit.. baru je bulan lepas saye sembuh dari batuk yang dah bersarang dalam badan saye selame 2 bulan.. rase tersekse betol dgn batok tu.. kepale saye sakit setiap kali batok.. mmg tension.. mood utk keje mmg dah hilang.. Alhamdulillah, batuk tu baik jugak after saye mencuba produk krus (honey+apple).. mcm testimonial lak aku ni... makan je madu tu bbrp kali, terus rase lege..

Saye x tau la kenape.. since saye keje kat melaka ni, slalu sgt dpt sakit.. yg peliknye saye x penah amik MC.. slagi saye rase kuat and boleh bangun tido, saye akan pegi keje jugak. bukan ape, kalau duduk rumah pun saye akan rase boring.. asik tido je nanti.. lagi la lemah badan ni.. maybe, antibody saye ni dah lemah.. sebab tu la senang penyakit2 ni nak menempel.. lepas ni nk mkn balik vitamin and nak active semula mcm dolu².. baru la badan saye jadik sehat dan kuat.. chaiyokk yatie!!!

2 comments:

-jabar- said...

go go chaiyoo...semoga sentiasa sehat dan hepi slalu

Misz YaTie said...

hahhah.. aku akan sentiase chaiyokk!!! heppi sokmo..