Monday, November 16, 2009

Selesai Mengidam

Salam.

Finally, lunch td saye mkn nasik ayam penyek.. yeay!!! Punye la lame nk makan baru sekarang dpt mkn.. last week ingat nk pegi makan dgn opismate.. tp disebabkan kebzan tahap yg melampau, akhirnye acara memakan nasik ayam penyek ditunda pada minggu ini.. terima kasih kepada en.ijai sbb mengajak saye makan kat situ.. lg pun dia dah janji nk mkn same.. ermm.. bila dah order & nasik ayam penyek tu dah sampai saye terus je ngappp... tapi bila dah makan x de la sesedap mane pun.. ayam tu mcm ayam goreng berempah biase je..lagi sedap saya buat kot.. hahha.. memvanggakan diri sendiri atau dengan kate bidalan 'masuk lift tekan call button sendiri'.. aku ni merosakkan bahasa sajork... ampun... lalalla.. mase nk pegi mkn tu, saye dtg bertiga.. skali terserempak ngan my boss tgh mkn sorang2.. kecian lak.. terpakse join n terpakse boss kene blanje kitorang.. hahhah.. x pe, boss kan dapat elaun keraian.. banyak tu.. x luak pun kalau blanje kitorang.. thanks ye boss.. oh ye.. saye x amik pun pic nasik ayam penyek tu.. segan la kat depan boss.. kena la tunjuk professional sikit.. x kan nk buat2 gedik kat depan boss pulak kan.. ok la.. next time, saye nk try nasi ayam penyek kat MITC pulak.. mane tau lagi sedap sikit dari restoran D'Nyiru tu ke.. x salahkan kalau nk mencuba.. yang penting mesti ade $$.. kalau x de, dok dendiam je kat umah & buat sendiri kat umah je la.. lallalla..

2 comments:

NettoAsh said...

kenet..kat kl ni ada 1,2 kedai nasi ayam penyek yg sodap..jomm try..

Misz YaTie said...

ye ke.. kat mane tu?? nanti kalau aku g kl leh la singgah tmpt tu..