Wednesday, November 4, 2009

Meeting MHPV Day 3

Salam.

Sambung lagi crite meeting lagi...


Masuk ari ke-3 saya dah penat.. bos call soh dtg hotel utk penyampaian cenderahati.. ape lagi, keje saya adalah utk menebengkan muke la kan.. lepas je mesyuarat aku terus balik opis..

Baru je nak cecah montot kat kerusi, dah org tua tu call lg.. soh saya standby kat Tiara golf pulak.. Geramnye... dah la ari jumaat.. time rehat panjang lak tu.. diorg ni x reti² ke nak semayang jumaat.. haiyaa.. musafir la katakan.. last² saya ckp je ngan bos, saye pegi kol 1.30ptg.. kosser saye nak layan semua ni.. kol 1.15ptg dia call lg, tanye saye kat mane.. kalut betol la boss aku ni.. mencikk tau...


Sampai2 je terus urusankan registration and bagi diorg goodies.. goodies utk golf ni best tau.. ade t-shirt 3 pasang, 2 cap, bola golf 3 kotak, payung dan makanan.. lepas je settle registration terus saye merayap kat kota fasyen di MITC sementara tunggu diorg abis main kol 7pm.. tp kan duit saye lak abis kat mitc tu... mane x nye, boleh lak singgah kat kedai tudung umyrah.. tudung 3 helai telah menelan duit ku sebanyak RM250.. mahal gile ok.. tobat aku x nak beli lagi.. akan ku jauhkan diri dari kedai tu.. membazir ye... dah la gaji masuk lambat kan.. ni semua nafsu yg x dpt di control.. huhu..

Malam tu lepas abis main golf, ade dinner and penyampaian hadiah.. Saya dah x larat lg... terus je balik and tido... penat gile..

2 comments:

shiela said...

tudung apr smpai cmtunye mahal..huhu..ala2 aryani ke

Misz YaTie said...

ala2 aryani tu la.. kedai tu dirasmikan oleh tun dr asmah. yg buat mahal tu aku tambah batu2.. kat aryani x de tampal batu..