Sunday, November 15, 2009

Undangan Perkahwinan

Salam.

Ptg td ade seseorang datang rumah mencari saye.. terkejut beruk saye bile tgk sape yang datang.. rase mcm mimpi pulak.. dah lame saye x contact or mencari dia.. dia ni kakak angkat saye mase skola MGS dulu.. dia dtg nak menjemput dia kawin.. lagi la saye terkejutkan.. mane x nye, dia ni dulu tomboy @ pengkid.. x main la bf2 ni.. gf belambak ade la.. muke saye berubah gile ye mase dia bg kad jemputan tu.. mcm x percaye je.. serius.. saye bukan say congrates kat dia.. tp saye gelakkan dia.. hahaha.. jahat betol saye ni... hopefully dia x kecik ati dgn saye.. and saye doakan dia betol2 dah berubah dan bahagia hingga ke akhir hayat..

11 comments:

shiela said...

ni yg penah dtg uniten tu kan..hehe

Misz YaTie said...

ya betol... hahhaha..

Misz YaTie said...
This comment has been removed by the author.
shiela said...

waa..tomboy pn da kawen ni..aku yg separa tomboy lom ag ni cmne..hehe

Misz YaTie said...

tu la pasal.. aku yg fairlady ni pun xde bf lg.. x leh jdk ni..

AisYah said...

oh akak angkat ko ni, aku ingat lagi cerita dia. baguslah sudah berubah.

Misz YaTie said...

aku x tau la dia dah betol2 berubah or not.. sbb dr ape yg dia crite kat aku mcm dia kene pakse kawin je.. ye la.. umo dah nk masuk 30 tu x kawin lg.. mesti la family risau kan.. dah la anak pompuan sorang..

olin said...

jgn risau!!! kteh aku pon dlu camtu gak... ala ala tomboy.. bila dia kawin suma terkejut... nah! skang baru abis pantang.. tiada yg mustahil..hehehe

Misz YaTie said...

kakak ko yg ganaz tu pun dah kawin.. perghh!! x leh nk disangkal lg.. shila.. nampaknye kite je kene tinggal jauh.. uwaaa!!

NettoAsh said...

owh..kak reen da kawen ke kenet..huhu..ko nnti pon jgn lpe jmput die ble turn ko plak..

Misz YaTie said...

nanti aku jemput semua org kecuali ttuuttt.. hehhe..