Tuesday, November 3, 2009

Meeting MHPV Day 2

Salam..

Sambung lagi entry sebelum ni.. kali ni cerita hari ke2 pulak..


Pukul 9.00pg saye dah masuk bilik meeting utk diaudit oleh pengaudit jkr.. mcm² la dia nak itu la, ini la.. layankan aje.. layan² pun, NCR kene jugak.. Biase la tu.. Kene dgn auditor yg cerewet, mmg masak la ko kene kan.. Lepas je audit, terus pegi hotel.. Kene la jugak tunjukkan muka kat sane.. baru je saya sampai dah kene sakat dgn ex-bos saya.. takut²kan saye kene pindah.. Relax la dulu en.mad.. baru je setahun saye kat melaka ni.. mak saye pun belum puas mengomol saye lagi.. hahhaha..


Sebelah petang pulak ade lawatan ke bangunan gunasama.. still under construction.. saya x masuk pun building tu. just dengar taklimat kat bilik mesyuarat tapak je.. abis je taklimat makan and dapat goodies dari contractor.. best gak goodies dia.. ade satu set tuala warne pink and frame gambar.. sukenye... cantik wooo...

Sebelah malam pulak, ade dinner di Tomyam Classic.. and also ade sesi karaoke ok.. Mase ni la saya paling menciiiik!! Boleh x, mc tu leh annouce name saye.. Request from datuk la... terkejut gile plus pucat seh muke ni... cejuk ye kaki tangan aku mase tu.. Saya dengan keadaan keterpaksaannye telah 'menyumbangkan' suare ku yg bak buluh perindu ni pade peminat² sekalian yang ada.. huhu...
tp saye x menyanyi sorang k.. saye terpakse tarik my exboss berduet dengan ku.. nasib baik dia sporting... lepas je nyanyi and datok bagi present terus saya ajak driver hantar saye balik umah... malu yang amat sangat..

2 comments:

shiela said...

weh..lama kite tak bekaroke sesame kan...setau aku sekali je kot kite karok same2..haha..aku pn lupe suara ko cmne..nnt kite pegi nak

Misz YaTie said...

mase tu kite karoke jambam.. hahha.. mase tu ko, aku, ash and wahida.. nanti kite karok kalau aku dtg kl.. ok?